☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op smart starter kits!

Smart huisdier producten

Smart huisdier producten

Over huisdier producten

Van camera, tot tracker, tot smart voerbak. Er zijn enorm veel verschillende smart producten voor huisdieren op de markt te vinden.

  • Smart camera om jouw hond tijdens jouw afwezigheid in de gaten te houden
  • GPS tracker voor de hond of kat: Veilig gevoel bij bijv. vuurwerkangst of jachtinstinct
  • Smart laser kattenspeeltje en ballengooi machine voor honden voor het vermaak van jouw huisdier
  • Smart voerautomaat om in de gaten te houden of jouw hond of kat eet tijdens jouw afwezigheid

Top huisdier smart producten

Alle smart huisdier producten bekijken

Hieronder vind je alle smart huisdierproducten die zijn uitgewerkt op 365smart. De producten die als eerste worden weergegeven in de lijst zijn door ons het hoogst beoordeeld. De laagst beoordeelde producten worden als laatste weergegeven.


Alle smart huisdierbenodigdheden artikelen


Wat zijn smart producten voor jouw huisdier?

Eigenlijk zegt de naam het al. De laatste jaren zijn er steeds meer huisdier producten op de markt gekomen die ook nog eens smart zijn. Dat wil zeggen dat je via een app gegevens kan bekijken of instellingen aan kan passen. Er zijn producten op de markt gebracht die vooral zorgen voor het vermaak van jouw huisdier en producten die ook daadwerkelijk praktisch zijn in het gebruik. Hieronder hebben wij een aantal verschillende smart huisdier producten uitgelicht.

Een GPS tracker voor jouw hond of kat

Wil jij altijd de locatie van jouw huisdier kunnen bekijken? Dan kan je eens kijken naar de speciale trackers voor huisdieren zoals honden en katten. Via de app kan je vaak precies zien waar jouw hond of kat op dat moment is. Dit zorgt toch voor een zeer geruststellend gevoel. Zeker wanneer jouw hond of kat angstig is en soms blindelings op de vlucht kunnen slaan. Of wanneer je jouw hond los wilt laten maar hij of zij jachtinstinct heeft en achter konijnen aan kan gaan. Uiteraard kies je dan voor een veilige plek om hem los te laten. Toch geeft het extra zekerheid als je hem terug kan vinden met behulp van de app. Ook wanneer hij per ongeluk los schiet.

smart huisdier producten
Hond met een GPS tracker aan zijn halsband

Tip: Eén van de meest bekende trackers voor huisdieren is de Tractive tracker voor honden en katten. Naast de aanschaf van de tracker sluit je ook een abonnement af. Je kan hiermee op jouw smartphone zeer precies zien waar jouw huisdier zich bevindt.

Automatische voerbak of smart drinkfontein

Wanneer je niet thuis bent wil je graag dat jouw hond of kat goed eet en drinkt. Veel honden en katten houden van structuur en willen graag op vaste tijden gevoerd worden. Hier kan een smart voerbak jou bij helpen. Je vult de bak met verse brokjes en stelt precies in op welke tijdstippen er brokjes in de bak komen zodat jouw huisdier kan eten. Bij sommige bakken kan je ook nog eens een spraakbericht instellen. Zo hoort jouw huisdier jouw stem tijdens of voor het eten. Met zo’n smart voerbak kan je de hoeveelheid voer per dag ook verdelen over meerdere voermomenten. Honden en katten vinden het drinken uit een drinkfontein vaak een stuk aantrekkelijker dan uit een gewone waterbak. Dat is prettig want dan weet je dat jouw hond of kat altijd voldoende drinkt. Via de app zie je altijd of de fontein nog werkt en of er nog genoeg water in zit.

Meer smart producten voor jouw huisdier(en)

Populair zijn de smart voerbakken, drinkfonteins en GPS trackers om jouw huisdier te tracken. Dit zijn echter niet alle smart huisdier producten. Hieronder hebben wij een aantal verschillende smart producten voor huisdieren op een rij gezet. Natuurlijk vind je alle producten uitgewerkt op 365smart.

  • Smart kattenbak
  • Slim huisdierspeelgoed: bijv. een laser kattenspeeltje dat je kan bedienen via een app op jouw smartphone
  • Apparaat dat met een geluid voorkomt dat een huisdier op uw bank springt
  • Slimme kattenluiken
  • Smart camera
  • Aquariumverlichting smart

Veelgestelde vragen over smart producten voor jouw huisdier

Hieronder vind je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over smart producten voor huisdieren. Heb je na het lezen nog andere vragen? Stel ze dan aan ons!

Een weekend weg en de katten thuislaten, kan dat?

Onverwacht een nachtje weg in het weekend en de katten thuislaten? Dat kan gewoon! Met de smart voerbakken kan je zelf instellen op welke tijdstippen ze voer krijgen en hoeveel. Vermaak je katten vanaf een afstand met een smart laserspeeltje en hou ze in de gaten met een speciale camera. Er is zelfs een smart kattenbak verkrijgbaar!

Wat is het leukste smart dierenspeelgoed?

Er is veel smart dierenspeelgoed op de markt waar jouw hond of kat zich prima mee kan vermaken. Jouw hond of kat bepaalt natuurlijk wat hij het het leukste speelgoed vindt. Een aantal voorbeelden? Een automatische ballenwerper, laser kattenspeeltje, interactief spel voor katten dat je op afstand kan besturen, intelligent speelgoed voor de hond.

Hoe werkt een smart kattenluik?

Met een smart kattenluik herkent het luik de microchip die jouw kat om heeft. Hierdoor kan alleen jouw eigen kat naar binnen en voorkom je dat er opeens vreemde katten in huis lopen. Ook kan je precies zien wanneer jouw kat naar buiten gaat en weer thuis komt en kan je het kattenluik dicht doen. Dat is handig wanneer er een onweersbui aan komt en jouw kat nog binnen zit.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.