☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op smart starter kits!

Slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting zorgt voor een leuke sfeer in de tuin of bij de voordeur. Je kan de sfeer bepalen door de kleur te veranderen via een app!

Over smart buitenverlichting

Slimme buitenverlichting is te koop in verschillende soorten en maten

  • Bediening via app of afstandsbediening
  • Creëer sfeer in de tuin
  • Stel de lampen in verschillende kleuren en kleurtinten in
  • Bedien de lampen als je niet thuis bent

Top slimme outdoor verlichting

€121,99
Bol.com
€156,38
Bol.com
€234,95
€319,99
Coolblue.nl

Alle slimme buitenverlichting bekijken

De slimme buitenlampen en buitenspotjes staan gesorteerd van best beoordeeld tot minst aantal sterren beoordeling.


Alle artikelen over buitenverlichting

Wat is slimme buitenverlichting?

Slimme buitenverlichting is een vorm van verlichting die je kan bedienen via een app en/of een spraakassistent. Deze vorm van verlichting heb je in verschillende soorten en maten. De ene smart outdoorlamp verlicht een pad, de andere schrikt indringers af. Je hebt ook buitenspots, die je mooi weg kan werken in een overkapping of die juist in de tuin staan om een boom of ander object kleur te geven. Je stelt de kleuren via een app in. De beste buitenspots en slimme buitenverlichting stel je via een app in en kunnen miljoenen kleuren laten zien. Dankzij de smart functies maak je geavanceerde schema’s, zoals aan bij zonsondergang en uit bij zonsopgang. Populaire merken zijn Philips Hue en Innr.

Philips Hue domineert de markt

Als het gaat om slimme buitenverlichting is Philips Hue echte en marktleider. In elke categorie van slimme buitenverlichting, zoals buitenspots en wandlampen, hebben zij wel een lamp van hoge kwaliteit op de markt. Fijn voor mensen die al een Hue lamp hebben voor binnen of een ander Hue product. Je kan op één Hue Bridge namelijk veel tot 50 lampen en 10 accessoires koppelen.

Veelgestelde vragen

Wat voor lampen raden jullie aan?

Dit is echt afhankelijk van meerdere factoren. Zo vinden wij de Hue Lily XL erg fijn als tuinspots om objecten en bomen te verlichting. De Hue Resonate is erg sfeervol, omdat het licht er aan de boven- en onderkant uitkomt. Daarnaast zijn er nog veel meer soorten buitenlampen waar we echt heel erg fan van zijn.

Wat is de beste buitenspot of tuinspot?

Wij hebben meerdere favorieten, maar de Hue Lily, Hue Lily XL en de Innr buitenspots springen er wat ons betreft wel bovenuit.

slimme buitenverlichting

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.