Home » Blog » Hondencamera kopen: De beste hondencamera’s

Hondencamera kopen: De beste hondencamera’s

Hondencamera kopen

Sinds we zijn verhuisd hebben we besloten dat onze hond niet meer op bed en op de bank mag. Tot nu toe heeft hij, als we in de kamer zijn, nog geen één keer een poging gewaagd om op de bank te springen. Ook ligt hij nooit meer op bed. Maar… Hoe kan het dat we ’s morgens opeens zijn pootafdrukken vinden op de slaapbank? Wij zouden zo graag een keer een camera neer willen zetten als wij niet thuis zijn of liggen te slapen. ? Ben jij ook zo benieuwd wat jouw hond allemaal uitspookt als jij even weg bent? Dan kan je natuurlijk een hondencamera kopen! Wij hebben de beste hondencamera’s op een rij gezet.

Furbo hondencamera met microfoon en snoepjesautomaat

Oké, je moet er even flink wat geld voor neerleggen maar dan heb je ook wat! Met deze super-de-luxe hondencamera kan je niet alleen jouw hond in de gaten houden, je kan ook tegen hem praten en snoepjes uit de camera laten komen. Verder kan je foto’s en video’s maken van je hond om door te sturen naar familie of vrienden en kan je een melding krijgen op je mobiel wanneer jouw hond blaft. We moesten om deze functies wel even lachen maar stiekem wil iedereen deze camera natuurlijk in huis hebben staan! Goede tip uit het onderstaande filmpje: Zorg dat je hond gewend is aan de Furbo camera zodat hij of zij weet dat er snoepjes uit kunnen komen wanneer jij de hond roept.

Beveiligingscamera’s voor de hond

Helaas is er in Nederland nog maar één echte “hondencamera” op de markt. Veel hondeneigenaren gebruiken daarom beveiligingscamera’s om hun hond in de gaten te kunnen houden. Maar waar moet je nou op letten wanneer je een beveiligingscamera aan wilt schaffen? Allereerst is het belangrijk dat de camera kan draaien en een breed overzicht geeft van de kamer. Sommige mensen vinden het belangrijk dat je het beeld in kan zoemen en dat je een melding krijgt met bewegingsdetectoren en een bewegingsalarm. Ook is het handig dat je de camera kan koppelen aan een ander apparaat zoals jouw mobiel, zo kan je jouw hond overal bekijken. Als laatste kan het fijn zijn om een camera te kopen met speakers en een ingebouwde microfoon zodat je tegen je hond kan praten.

Hondencamera kopen: bekijk hier de beste hondencamera’s

Zou je zelf ook een hondencamera in huis willen hebben? Bekijk dan hieronder de voor jou geselecteerde beveiligings- en hondencamera’s om jouw hond ook te kunnen bekijken wanneer je niet thuis bent. Ook leuk: Bekijk alles vanaf het oogpunt van de hond en koop een camera die je aan de hond kan bevestigen!

nv-author-image

Op 365smart.nl lees je allerlei informatie over smart (home) producten. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.