☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op smart starter kits!

Voer je huisdier in stijl: moderne tech-oplossingen voor dierenvoeding

Je huisdier is natuurlijk een volwaardig lid van je familie, hij heeft een favoriet plekje op de bank en je houdt rekening met zijn behoeftes in je dagelijkse routine. En net zoals voor alle andere gezinsleden, wil je ook voor je huisdier alleen maar het beste. Daarop is het voeren van je huisdier zeker geen uitzondering. Je wilt een voerbak die voldoet aan al zijn wensen en die ook jouw leven wat makkelijker maakt. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende technologische oplossingen op de markt om je hiermee te helpen. Zo wordt het voeren van je huisdier innovatief, leuk en makkelijk. Dus laten we eens een kijkje nemen naar deze technologische trends in dierenvoeding. 

Het automatische voersysteem 

Innovatie ten top deze. Ideaal om je hond altijd consistent op hetzelfde moment te voeren, ook als je op dat moment misschien niet thuis bent. Het werkt eigenlijk heel simpel: je vult het voersysteem met heerlijk hondenvoer waar je hond van houdt en je stelt de tijd in waarop je wilt dat je hond gevoerd wordt. Het voersysteem doet de rest, jij moet alleen zorgen dat je dit systeem bijvult. Super simpel, toch? 

Een voedingsapp voor je hond

Misschien heb je weleens je eigen voeding bijgehouden, maar wist je dat je dit ook voor je hond kunt doen? Dit kan heel handig zijn als je hond bijvoorbeeld gezondheidsklachten heeft of slecht tegen een bepaalde voedingsstof kan. Ook als je wilt weten of je hond goed reageert op bepaald voer, kan een voedingsapp heel handig zijn. Je kunt dan bijhouden wanneer hij heeft gegeten en hoeveel en vervolgens kijk je hoe je hond zich gedraagt. 

Van smartphones naar smart-voerbakken

De slimme voerbak gaat nog een stapje verder dan het geautomatiseerde voersysteem. Je kunt ze koppelen aan je smartphone en dan op afstand voertijden en hoeveelheden aanpassen. Er zijn zelfs modellen die zijn uitgerust met een camera, zo kun je zien hoe je kat lekker zit te smikkelen. Dit is heel handig en geeft je net wat meer rust als je zelf niet thuis bent. Jij hoeft alleen maar kattenvoer van Welkoop.nl te bestellen, de slimme voerbak te vullen en de juiste instellingen door te geven. Wat denk je? Zijn dit de innovaties van de toekomst? Kies jij voor een technologische voerbak of ga je toch liever voor old school? Hoe dan ook, het allerbelangrijkste is dat je huisdier af en toe goed verwend en lekker geniet van jullie tijd samen. 

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.