Home » Blog » De vier slimme luidsprekers en displays van Amazon

De vier slimme luidsprekers en displays van Amazon

Amazon heeft meerdere soorten luidsprekers en displays op de markt. Hoewel ze vooral in Amerika populair zijn, weten ze ook in Europa steeds meer marktaandeel te winnen. In dit artikel heb ik de luidsprekers en slimme displays van Amazon bekeken. Aangezien Amazon.nl ook in Nederlands zich er steeds meer tussen weet te wurmen, zul je dit soort apparaten vaker bij mensen thuis tegen gaan komen.

Echo Show

De originele versie van Echo Show, die medio 2017 werd gelanceerd, had een 7-inch scherm om het zoeken te verfraaien met een visuele laag. Nu in de tweede generatie en met een opgeblazen 10-inch display, blijft dit iconische smartdisplay een geldige aankoop in 2020. Smartdisplays zijn niet bedoeld als volledig functionele tablets. Als zodanig werkt Echo Show om het beste in Alexa naar boven te halen. U profiteert ook van het bekijken van uw favoriete muziekvideo’s en andere inhoud in full HD. Zoals bij alle slimme displays komt Echo Show goed tot zijn recht als het gaat om domotica. Je hebt geen hub van een derde partij nodig om handsfree de leiding te nemen over compatibele Zigbee-apparaten. De luidspreker is veel robuuster dan op Echo, zodat je doelgerichter naar je afspeellijsten kunt luisteren. Handsfree berichten versturen is handig. Het grote scherm maakt videogesprekken een makkie met Skype. De belangrijkste nadelen van Alexa zijn een sterke voorkeur voor Amazon-services, geen fysieke sluiter om de camera te blokkeren en teleurstellende schermvaardigheden. Over het algemeen is Echo Show een verstandige toevoeging aan elk slim huis en functioneert het als een entertainment- en bedieningshub.

Echo Show 5

Als je het idee van een smartdisplay leuk vindt, maar je hebt beperkte ruimte voor een ander nieuw apparaat, waarom zou je dan niet de verkleinde Echo Show 5 overwegen? Je krijgt een 5,5-inch scherm met algemene afmetingen van een kleine 5,8 x 3,4 x 2,9 inch. Of je nu Echo Show in de slaapkamer of op een drukke woonkamerplank wilt, je hebt niet veel ruimte nodig. Audio is luidruchtig gezien de compacte voetafdruk. De fullrange speaker geeft je levendig geluid over alle frequenties. U kunt het volume verhogen zonder al te veel invloed op de geluidskwaliteit. De camera wordt geleverd met een fysieke sluiter om privacyproblemen aan te pakken. Je kunt dit gebruiken om handsfree te bellen tussen Echo-apparaten of naar iedereen met de Alexa-app. Als een verdere knipoog naar uw privacy, wordt uw stem alleen naar de cloud gestreamd wanneer Echo Show 5 het waakwoord herkent. Voor een compact en zeer betaalbaar toegangspunt voor digitale assistenten en slimme displays, is Echo Show 5 een van onze persoonlijke favorieten.

Echo Show 8

Echo Show 8 valt tussen deze paar slimme schermen en heeft een 8-inch HD-scherm en een paar krachtige luidsprekers. In veel opzichten is dit de beste allrounder die u voldoende schermruimte biedt in een compacte eenheid. Met afmetingen van 8 x 5,4 x 3,9 inch slaagt Echo Show erin om 4 microfoons in te pakken samen met die 2 neodymium-luidsprekers om een ​​robuust pakket te leveren. Verwacht dezelfde prestaties als in het hele Echo-bereik, waarbij het scherm een ​​mooi contrapunt is voor Alexa. Je kunt ook timers op het scherm krijgen, handig tijdens het koken. Wanneer u recepten oproept, profiteert u van video-tutorials samen met gedetailleerde walkthroughs. Je kunt zelfs zien wat je nodig hebt om op je boodschappenlijstje op het scherm te verschijnen. Pak videofeeds van uw beveiligingscamera’s of videodeurbel op het scherm van Echo Show 8 en of voer handsfree videogesprekken. Er is geen ondersteuning voor Netflix en je zult YouTube een erg lastige ervaring vinden. Je bent gedwongen om de ingebouwde browser te gebruiken. Dingen zijn op zijn zachtst gezegd onhandig. Dus, als u op zoek bent naar een scherm dat groot genoeg is om van muziekvideo’s, een bruikbare luidspreker en een methode voor slimme huisbediening in één te genieten, kijk dan eens naar Echo Show 8 .

Echo Spot

Het 2,5-inch scherm, het kleinste slimme display op de markt, is niet geschikt voor het bekijken van een film, maar dient een draai wanneer u een visuele prompt nodig heeft. Het belangrijkste verkoopargument van Echo Spot is het feit dat zo’n klein apparaat u handsfree controle geeft over uw verbonden huis. Dit model is ideaal voor gebruik in de slaapkamer omdat het je dressoir niet zal domineren. Hoewel de soundscape ontbreekt, kun je Echo Spot aansluiten op luidsprekers van derden als je op zoek bent naar superieure audio. Als je op zoek bent naar een low-key smart display met een kleine voetafdruk, koop dan Echo Spot terwijl je nog de kans hebt.

nv-author-image

Op 365smart.nl lees je allerlei informatie over smart (home) producten. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.