Home » Blog » Philips Hue play gradient lightstrip voor PC: Informatie en aanbieding

Philips Hue play gradient lightstrip voor PC: Informatie en aanbieding

Philips-Hue-play-gradient-lightstrip-meerdere-monitoren

Eind 2022 lanceerde Philips Hue een nieuwe lightstrip. Hoewel de serie van ledstrips en lightstrips van Hue niet nieuw is, ontbrak er nog wel een echt goede gradient lightstrip speciaal voor een pc monitor. Met de lancering van de Philips Hue Play-gradiëntlichtstrip voor pc wordt je nog meer in het spel gezogen. De strip bevestig je achter de pc. Het licht wordt in een hoek van 45 graden op de muur geprojecteerd. Om gebruik te maken van de lightstrip moet je een Hue Bridge aanschaffen en de Hue Sync desktop app gebruiken op de PC. Zo wordt het licht in de game gesynchroniseerd met de kleurverloopstrip van Hue. Hieronder bekijken we de kenmerken, aanbiedingen en het ontwerp

De Hue Play gradient lightstrip voor PC

De strip is in meerdere maten te koop. Eén voor een monitor van 24-27″, voor enkele beeldschermen van 32-34″ en voor configuraties met drie beeldschermen van 24-27″. In combinatie met een Hue bridge en de Hue Sync Desktop app, krijg je een prachtige game-ervaring. De kleuren in de game worden in een soort van halo-effect in een hoek van 45 graden op de muur geprojecteerd. In de onderstaande prijsvergelijker zie je de beste prijzen van deze strip van dit moment.

€149,00
4 nieuw vanaf €149,00
Prijs gecheckt op september 27, 2022 2:58 pm
Amazon.nl
€259,99
2 nieuw vanaf €259,99
Prijs gecheckt op september 27, 2022 2:58 pm
Amazon.nl
Bij aankoop krijg je de volgende accessoires en klemmen meegeleverd.

Enkele kenmerken

Een aantal belangrijke specificaties en kenmerken van de Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC.

  • Flexibel: Je kan de strip goed buigen, zodat je de strip goed aan de achterkant van vrijwel elke pc monitor kan bevestigen
  • Verloop: De kleuren in de strip hebben een prachtig verloop, zodat er meerdere kleuren tegelijk kunnen worden weergeven op de muur
  • Halo effect: Dankzij het ontwerp geeft de strip een prachtige licht in een hoek van 45 graden als de monitor op een tafel dichtbij de muur staat.
  • Makkelijk aan te sluiten: Met de meegeleverde klemmen sluit je de strips erg eenvoudig aan
  • Drie maten: De strips worden uitgebracht in meerdere maten, handig als je een kleiner scherm of juist groter scherm hebt
  • 1 of 3: je kan de strips aan elkaar koppelen, zodat je ook meerdere monitoren kan aansluiten op het licht
  • Sync desktop: De kleuren in de game worden doorgegeven aan de play lightstrip
Philips-Hue-play-gradient-lightstrip-voor-PC

Bekijk de aankondiging

In de onderstaande video zie je de aankondiging van de Philips Hue ledstrip speciaal voor de pc monitor. Je krijgt eerst een korte introductie, gevolgd door een promotievideo. Daarna krijg je een uitleg van de strip door George Yianni, de Head of Technology bij Philips Hue. In de video krijg je ook een introductie van de Philips Hue Lightguide lampen. De PC gradient lightstrip intro begint rond 11:30.

Vragen en antwoorden

In welke maten is de lightstrip te koop voor PC?

De maten van de strips worden weergeven in de maat van het beeldscherm. Je hebt in totaal drie soorten maten: één voor een monitor van 24-27″, voor enkele beeldschermen van 32-34″ en voor configuraties met drie beeldschermen van 24-27″.

Hoe bevestig ik de Hue Play gradient lightstrip achter een pc monitor?

Je krijgt bij aankoop van een verloopstrip van Hue kromme en rechte klemmen met een zelfklevende achterkant. Deze plak je achter de monitor. Hierin klik je de Play gradient lightstrip vast.

Hoe weet de lightstrip welke kleuren er in de game voorkomen?

Je moet op de PC de speciale Hue sync app downloaden. Deze geeft de kleuren door aan de strip! Deze app is beschikbaar voor pc’s met Mac OS en Windowns 10. Downloaden kan hier (een stukje naar beneden scrollen tot het kopje Hue Sync Desktop app)

nv-author-image

Op 365smart.nl lees je allerlei informatie over smart (home) producten. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.