Home » Blog » Top 5 smart home cadeaus voor vaderdag

Top 5 smart home cadeaus voor vaderdag

Vaderdag smart home cadeaus slimme technologie vaderdag

Op zondag 21 juni is het weer vaderdag. Ben je op zoek naar een leuk en modern cadeau? Dan is het wellicht heel erg leuk om een cadeau te geven voor je vader dat te maken heeft met smart home technologie. Je zou groot kunnen denken en je vader een slimme grasmaaier cadeau geven, zodat hij niet meer zelf zijn gras hoeft te maaien. Daarnaast is een slimme speaker of een starterkit voor een slimme lampen-systeem ook erg gaaf. Hieronder zie je een lijstje met leuke smart home cadeaus voor je vader. Deze cadeaus kunnen ook prima gegeven worden op een andere dag. Ik denk dat vaders wereldwijd elke dag blij zouden zijn met een slim cadeau!

Sonos One (Slimme speaker)

Als je vader op zoek is naar een slimme luidspreker, is de Sonos One gemakkelijk de meest veelzijdige op de markt. Hij kan kiezen uit spraakbesturing met Amazon’s Alexa of Google Assistant om taken uit te voeren, zoals muziek afspelen of smart home-apparaten bedienen. De speaker is ook compatibel met het AirPlay 2-protocol van Apple, dus je kunt Siri op een Mac of iOS-apparaat vragen om muziek op de speaker af te spelen. Bediening is ook beschikbaar met de Sonos-smartphone-app.

Philips Hue-starterspakket voor de startende slimme vader

Verlichting met draadloze functionaliteit is een van de meest populaire manieren om te beginnen met het bouwen van een slimme woning. En de Philips Hue-lijn is altijd een van de beste op de markt geweest dankzij het gebruiksgemak en een groot aantal lampkeuzes. Een geweldige manier om je vader op weg te helpen is met de Philips Hue Starter Kit .

Samen met de noodzakelijke hub die op uw thuisnetwerkrouter wordt aangesloten, ontvang je ook twee standaard A19-lampen. Elke lamp kan alleen een tint wit licht vertonen en de output is maximaal 800 lumen. De lampen kunnen ook dimmen zonder dat er een fysieke dimmer nodig is. Eenmaal geïnstalleerd, zijn er vele andere mogelijke toevoegingen, waaronder een lamp die meer dan 16 miljoen kleuren kan weergeven, een lichtstrip en meer. Het systeem is ook compatibel met een breed scala aan slimme thuissystemen, waaronder Amazon’s Alexa en Apple HomeKit.

Logitech Harmony Express universele spraakafstandsbediening

Helaas kun je deze afstandsbediening op het moment alleen uit het buitenland bestellen. In het onderstaande filmpje zie je alles over dit vaderdag cadeau!

Blink XT2 slimme beveiligingscamera voor vaderdag

Een echt draadloze beveiligingscamera biedt een aantal grote voordelen als onderdeel van een slimme woning. Zonder dat hij een netsnoer nodig heeft, kan vader ze bijna overal plaatsen. Het is ook een perfecte manier om een ​​huurhuis of appartement te beveiligen waar bedrading en bevestigingen misschien niet praktisch zijn.

Telkens wanneer beweging wordt gedetecteerd, stuurt het systeem een ​​waarschuwing naar een smartphone en neemt het de gebeurtenis vervolgens op in de cloud. Vader kan ook livebeeld bekijken vanaf elke camera. Bij normaal gebruik gaan de meegeleverde twee AA-batterijen tot twee jaar mee. In tegenstelling tot veel andere camera’s zijn er geen extra kosten voor video-opslag in de cloud. Het is gemakkelijk om te beginnen met een systeem met één camera en later extra camera’s aan te schaffen. Er is ook een weerbestendig buitenmodel om uit te kiezen.

Slimme rook- en koolmonixidemelder (slimme rookmelder)

De slimme rookmelder is een van de goedkoopste cadeaus uit deze rij. Het voordeel is dat het er niet goedkoop uitziet, dus wellicht denkt je vader wel dat je deze keer enorm diep in de buidel hebt getast 😉. Een slimme rookmelder en koolmonixidemelder kun je al voor onder de 25 euro kopen. Je kan dit apparaat ophangen en bedienen met een applicatie. Je ziet zo precies de verschillende niveaus van gevaarlijke stoffen in huis en nog belangrijker wanneer de batterij leeg begint te raken, zodat je het irritante gepiep voor kan zijn!

Weber iGrill 2-thermometer

Oké. Dit is wel een heel typisch vaderdag-cadeau, maar wel enorm gaaf. Heb je een vader die graag de BBQ aansteekt als er maar een beetje zon is? Dan is de Weber iGrill 2-thermometer een onwijs gaaf cadeau.

 Je vader kan de temperatuur van maximaal vier verschillende soorten vlees op de grill volgen met sondes. Het apparaat werkt op batterijen en maakt verbinding met een smartphone om elk stuk vlees van begin tot eind te volgen. Dankzij een magnetische schijf hecht de thermometer zelf aan elke grill. En zolang papa niet meer dan 50 voet verwijderd is, kan hij zijn voeten omhoog schoppen met de drank van zijn keuze en kijken terwijl het vlees klaar is met koken.

Als een leuke bijkomstigheid is er een LED-temperatuuruitlezing op de iGrill 2. Met de app kunt u de minimum- en maximumtemperatuuralarmen aanpassen, temperatuurgrafieken bekijken en zelfs wat u voor het diner deelt met vrienden via sociale netwerken.

nv-author-image

Op 365smart.nl lees je allerlei informatie over smart (home) producten. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.